Selecteer een pagina

Stasher Bag

Druk- en sluit (diepvries)zakjes, wie gebruikt ze niet? Deze zijn multifunctioneel en kun je eindeloos opnieuw gebruiken.

The problem

Zelfs de betere merken druk- en sluitzakjes zijn een drama om schoon te maken en nodigen niet uit om opnieuw te gebruiken. Drie keer raden waar ze na één keer gebruiken terecht komen? Juist; in de prullenbak en dus op de alsmaar groeiende afvalberg.

The solution

Dag plastic zakjes, hallo Stasher Bag! Deze herbruikbare ‘hufterproof’ druk- en sluitzakken zijn gemaakt van 100% platinum siliconen. Dus geen plastic, maar wel de voordelen ervan in het gebruik. Stasher Bag is ideaal voor het verpakken en bewaren van etenswaren. Maar je kunt er natuurlijk ook kinderspeelgoed, toiletartikelen of andere losse voorwerpen in meenemen. Een paar ijsblokjes erin en je hebt een coolpack. Multifunctioneel! Je Stasher Bag schoonmaken? Heel simpel: gewoon in het bovenste rek van de afwasmachine mee laten wassen.

Good to know: Je wordt doorgelinkt naar een verkoper van Stasher Bag. PuinHope verdient hier niet aan. Wel krijgen we van de verkoper te horen hoeveel producten via deze knop verkocht zijn. Zo kunnen wij meten of wij ons einddoel van duizend verkochte producten in januari 2019 behalen!
  • Besparing bij gebruik Stasher bags na 3 jaar 41% 41%
Met de gebruik van de medium Stacher Bag ga jij veel diepvrieszakjes en aluminiumfolie besparen. Na drie jaar houd je zelfs €19,- op de koop toe. 

Handig!

  • Deze zakjes kunnen in de koelkast, vriezer, oven,  magnetron en je kunt ze Sous Vide gebruiken, dus in een pan met kokend water leggen! Eigenlijk kun je er gewoon alles mee.
  • Ze zijn door de stevige sluiting lekvrij, waardoor je geen vieze vlekken in je koelkast of tas krijgt. Met een niet-permanente marker kun je zelfs een leuke boodschap op je Stasher Bag zetten!

Afmetingen

  • De Stasher Bags zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en 3 handige maten;
  • Klein: 11 x 19 cm, 60 gram
  • Middel: 18 x 19 cm, 80 gram
  • Groot: 26 x 21,5 cm, 120 gram

Tamara:

Met name de kleine en de medium Stasher Bag zijn bij ons thuis constant in gebruik. Ze sluiten goed af en gaan rechtstreeks vanuit de koelkast, vriezer, magnetron, oven of pan met heet water in.

Bekijk ook een van onze andere 10 solutions!

PuinHope_logo

Over ons

Geen rotzooi, maar PuinHope!

Bespaar kosten, beperk afval, draag bij aan duurzaamheid en zorg voor een mooiere en schonere aarde.

Volg ons