Spork

Deze spork is jouw kleine vriend en vervanger van bestek voor onderweg.

The problem

Met jouw drukke schema is de trein het uitgelezen moment om je yoghurtje te eten. Maar je was eigenlijk niet van plan om de hele besteklade mee te slepen in je tas. Ja, je hebt een keer een gratis groene plastic spork meegenomen van die ene bekende supermarktketen. Maar die brak eigenlijk best snel, dus heb je hem alweer weg moeten gooien.

The solution

Ork, ork, ork, soep eet je met een…? Spork! Maar dan wel deze titanium versie, want die is hypoallergeen en onverwoestbaar. En hij mag gezien worden met zijn strakke vormgeving. Het materiaal geeft geen geur en smaak af en de afmetingen zijn zodanig dat hij in iedere tas past. Jij zit vanaf nu nooit meer verlegen om een lepel of vork!

Good to know: Je wordt doorgelinkt naar een verkoper van de spork. PuinHope verdient hier niet aan. Wel krijgen we van de verkoper te horen hoeveel producten via deze knop verkocht zijn. Zo kunnen wij meten of wij ons einddoel van duizend verkochte producten in januari 2019 behalen!

  • Jaarlijkse karma punten bij gebruik titanium sprok 100% 100%

Met de titanium spork spaar jij karmapunten op. Want: niet iedere keer een groene plastic spork de prullenbak in. En thuis blijft jouw bestekset gewoon compleet.

Handig!

  • Even snel afspoelen onder de kraan of afvegen met een papiertje en jouw spork is klaar voor de volgende maaltijd. Weinig afwaswerk en erg geschikt ‘on the go’ dus.
  • De spork is niet magnetisch, kan niet roesten, is slijtvast en vaatwasbestendig.
  • De spork heeft een gepolijst oppervlakte, dus geen metaalsmaak.

Afmetingen

  • Maat: 170x39x20 mm
  • Gewicht: 20 gram

Matthijs:

De grootste voordelen van deze spork zijn het formaat en de stevigheid. Daarbij ik vind eten gewoon een stuk beter smaken van een metalen vork of lepel dan van plastic of hout. Iedereen is jaloers op deze handige kleine spork als ze naast mij met hun plastic vorkje zitten te prikken. Ik heb hem altijd in mijn jaszak zitten, ready to go!

Bekijk ook een van onze andere 10 solutions!

PuinHope_logo

Over ons

Geen rotzooi, maar PuinHope!

Bespaar kosten, beperk afval en zorg voor een mooiere en schonere aarde.

Volg ons