Selecteer een pagina

Imse Vimse wattenschijfjes

Wattenschijfjes zijn onmisbaar in elke badkamer waar make-up wordt verwijderd. Deze gooi je na gebruik gewoon in de wasmachine.

The problem

Van slapen met make-up op is nog nooit iemand mooier geworden. Daarom maken wij ons gezichtje elke avond weer schoon met een (of drie) wattenschijfjes. Je kijkt nog even afkeurend naar je gebruikte watje, want meestal vertelt hij je dat je er nog één nodig hebt om de klus goed te klaren. Daarna gaat je hand gedachteloos naar het schattige miniatuur prullenbakje dat je speciaal voor dit klusje hebt aangeschaft… 3x365 = heel erg veel wattenschijfjes die je eenmalig gebruikt.

The solution

Wat nou als je je wattenschijfje gewoon in de wasmachine kan gooien en eindeloos hergebruiken. Klinkt als een droom? Is realiteit! Check deze wasbare wattenschijfjes. Met een super kleine aanschafwaarde, produceer jij in je eentje ook ineens een hele berg minder afval.

GRAAG PUINHOPE NOTEREN IN HET OPMERKINGENVELD BIJ JE BESTELLING!

Good to know: Je wordt doorgelinkt naar de website van LanaLuna. PuinHope verdient hier niet aan. Wel krijgen we van de verkoper te horen hoeveel producten via deze knop verkocht zijn. Zo kunnen wij meten of wij ons einddoel van duizend verkochte producten in januari 2019 behalen!

  • Jaarlijkse besparing bij gebruik Imse Vimse wattenschijfjes 87% 87%

Met de Imse Vimse wattenschijfjes bespaar je ieder jaar weer meer geld. Bij gemiddeld gebruik van twee keer per dag zijn je opbrengsten na één jaar al €8,- en na drie jaar is dat al €24,-

Handig!

  • Je kunt de wattenschijfjes per stuk kopen. Ze zijn gemaakt van 100% biologisch katoen tricot.
  • Je krijgt een waszakje bij je bestelling. Zo verdwijnen je wattenschijdjes niet (net als je sokken) naar het mysterieuze zwarte gat (dat ergens in je wasmachine verstopt zit) verdwijnen.
  • Je kunt de wattenschijfjes gewoon met reinigingsmelk of -olie gebruiken. De watjes zijn wasbaar tot 60 graden.
  • Als je veel make-up verwijderd is het handig om ze na gebruik meteen even uit te spoelen en eventueel met wat handzeep voor te wassen. Zo worden ze weer helemaal schoon!

Afmetingen

  • Wattenschijfje: 8 cm doorsnee, weegt 4 gram

Tamara:

De herbruikbare wattenschijfjes van LanaLuna zijn lekker zacht, vrolijk gekleurd en ik vind ze ook echt beter werken dan wattenschijfjes van katoen!

Bekijk ook een van onze andere 10 solutions!

PuinHope_logo

Over ons

Geen rotzooi, maar PuinHope!

Bespaar kosten, beperk afval, draag bij aan duurzaamheid en zorg voor een mooiere en schonere aarde.

Volg ons