Selecteer een pagina

Green Paxx

Rietjes zijn te gek! Maar met zo'n plastic exemplaar kun je natuurlijk niet meer aankomen.

The problem

Hoe jammer is het om zo’n fijn product na eenmalig gebruik weer in de prullenbak te gooien? En hoe vaak koop je dan weer nieuwe? Dat is vanaf nu verleden tijd!

The solution

Deze vrolijke rietjes zijn gemaakt van voedselveilig siliconen en BPA-vrij materiaal. Het zijn echte eyecatchers en ook super praktisch in gebruik. De rietjes bestaan uit twee delen en zijn daardoor makkelijk schoon te maken; na gebruik even afspoelen onder de kraan of gewoon in de vaatwasser. Het materiaal van de rietjes houdt geen smaak of geur vast.

Good to know: Je wordt doorgelinkt naar een verkoper van GreenPaxx. PuinHope verdient hier niet aan. Wel krijgen we van de verkoper te horen hoeveel producten via deze knop verkocht zijn. Zo kunnen wij meten of wij ons einddoel van duizend verkochte producten in januari 2019 behalen!
  • Jaarlijkse karma punten bij gebruik GreenPaxx ter vervanging van plastic rietjes 100% 100%
Met gebruik van de GreenPaxx bespaar je vooral onze wereld een berg afval. Dat scheelt een schildpad weer een rietje in zijn neus; karmapunten dus!

Handig!

  • Je kunt de rietjes opvouwen door het ene uiteinde in het andere te schuiven. Zo houdt je je tas ook schoon na gebruik van je rietje onderweg.
  • Ze zijn groot genoeg om er een naam op te schrijven met bijvoorbeeld een watervaste stift.
  • Pro-tip: als er van binnen iets aangekoekt zit, dan kun je de rietjes weken in water met een scheutje azijn. Daarna even tussen je handen rollen en alles laat moeiteloos los. Uitkoken mag ook, maar dat is eigenlijk nooit nodig.

Afmetingen

  • Het rechte deel is 14,5 cm lang, met het bovenstuk erbij is de lengte ongeveer 21 cm.
  • Het gewicht is 10 gram per compleet rietje.

Rebecca:

Met de GreenPaxx rietjes is elk rondje ranja een feestje! Mijn zoontje controleert altijd of ik zijn rietje wel bij me heb voor we deur uitgaan. Overal waar we komen wil hij eruit drinken.

Bekijk ook een van onze andere 10 solutions!

PuinHope_logo

Over ons

Geen rotzooi, maar PuinHope!

Bespaar kosten, beperk afval, draag bij aan duurzaamheid en zorg voor een mooiere en schonere aarde.

Volg ons