Selecteer een pagina

Denttabs

Tandpasta tabletten om je tanden te poetsen, dat scheelt een hoop plastic tubes!
 

The problem

Laat jouw nieuwe liefde ook altijd het dopje naast de tube liggen? En hoe vaak heb jij de plastic verpakking van je tandpasta al hergebruikt?

The solution

Wij bieden je nu een alternatief voor tandpasta uit een tube. De Denttabs! Ontdek een nieuwe manier van poetsen met deze tandpastatabletten. Denttabs maken je tanden glanzend schoon door natuurlijk cellulose. Het verwijdert verkleuringen en voorkomt plakvorming. Ze hebben een frisse muntsmaak en zijn gezoet met Stevia.

Good to know: Je wordt doorgelinkt naar een verkoper van Denttabs. PuinHope verdient hier niet aan. Wel krijgen we van de verkoper te horen hoeveel producten via deze knop verkocht zijn. Zo kunnen wij meten of wij ons einddoel van duizend verkochte producten in januari 2019 behalen!

  • Jaarlijkse besparing bij gebruik Denttabs 100% 100%

Met het gebruik van de Denttabs bespaar je zeker vijf plastic tandpasta tubes per jaar. Daarmee besparen we onszelf, onze planeet en de natuur een enorme berg plastic. Heel veel karmapunten voor jou dus!

Handig!

  • De tabletten zijn BDIH gecertificeerd, duurzaam en ecologisch, dierproefvrij, vegan en geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
  • Geen microplastics meer in je mond én in het riool. 
  • De tabletten zitten verpakt in een papieren zakje. Thuis kun je ze het beste bewaren in een leuk (glazen) potje. Dat oogt sowieso alweer leuke dan die suffe tube, toch?
  • Je merkt weinig verschil in vergelijking met tandpasta uit een tube, behalve dat je even moet kauwen.
  • Met twee keer per dag poetsen kun je ongeveer vijf maanden met één verpakking doen. 

Inhoud van de verpakking

  • 100 gram per zakje = ongeveer 500 tabletten

Matthijs:

Ik vind de Denttabs heel prettig in gebruik. Even kauwen, en poetsen maar. In plaats van een lelijke plastic tube tandpasta staat er nu een fancy glazen potje gevuld met Denttabs in mijn badkamer.

Bekijk ook een van onze andere 10 solutions!

PuinHope_logo

Over ons

Geen rotzooi, maar PuinHope!

Bespaar kosten, beperk afval, draag bij aan duurzaamheid en zorg voor een mooiere en schonere aarde.

Volg ons