Selecteer een pagina

Correctbook

To-do lijstjes afvinken, aantekeningen maken, je gedachten op papier zetten; dit wordt jouw laatste notitieboek.
 

The problem

Zit die collega nou te Whatsappen op zijn telefoon of aantekeningen te maken? Die laptops slaan ook wel een beetje een barrière in de samenwerking. Plop! Er schiet ineens een top-idee in je hoofd, had je nu maar iets om het even snel uit te tekenen. Gelukkig heb je een schriftje of kladblok in je tas. Je houdt van dingen ouderwets opschrijven en uittekenen, maar je baalt ervan dat je zoveel papier gebruikt en vervolgens ook weer weggooit.

The solution

Wat als je een heel dun schriftje of kladblok had, dat je alsmaar zou kunnen hergebruiken? Nou, dat bestaat dus! Schrijf, wis uit en begin opnieuw met je Correctbook. Dit schriftje kun je helemaal zelf samenstellen van kaft tot inhoud. De pagina’s kun je makkelijk in- en uitklikken om zo steeds de volgorde van je aantekeningen aan te passen, bladzijdes toe te voegen of te verwijderen. Je krijgt er een pen bij met speciale inkt die snel droogt, maar ook uitwisbaar is met de ‘gum’ op de achterkant van je pen. Heb je heel veel tekst die je wilt wissen of staat deze al langere tijd in je Correctbook? Je krijgt er ook een flesje schoonmaakspray en een doekje bij waarmee je je schriftje eenvoudig weer schoon veegt.

Good to know: Je wordt doorgelinkt naar de website van Correctbook. PuinHope verdient hier niet aan. Wel krijgen we van de verkoper te horen hoeveel producten via deze knop verkocht zijn. Zo kunnen wij meten of wij ons einddoel van duizend verkochte producten in januari 2019 behalen!

 • Besparing bij gebruik van een Correctbook na 3 jaar 56% 56%

Na aanschaf van een Correctbook speel je al heel snel quitte door geen kladblokken en notitieboeken meer te kopen. Na drie jaar bespaar je zelfs €20,-

Handig!

 • Heb je aantekeningen gemaakt die je wél graag wilt bewaren? Daar bestaan handige apps voor. “Notities” in iOs heeft tegenwoordig een handige ingebouwde scanfunctie. Voor Android kun je bijvoorbeeld de apps Camscanner, Evernote of Dropbox installeren. Zo heb je je aantekeningen digitaal altijd bij de hand!
 • Het boekje kun je helemaal personaliseren:
  • Een mooie kaft in een zelf gekozen kleur
  • Verschillende typen ‘papier’: lijntjes, lege pagina’s, ruitjes, grid
 • En er zijn handige extra’s:
  • Speciale schoonmaakkit 
  • Inktpotje waarmee je je pen wel tot 7x kunt hervullen (de pennen gaan bij intensief gebruikt gemiddeld 4 maanden mee per vulling)

  Ten slotte is dit product ook verkrijgbaar in zowel A5 en A4 formaat en als kladblok.

Afmetingen

 • A5 schriftje: 21 x 14,8 cm, +/- 130 gram (kaft + 10 bladzijdes + 3 tabbladen + 1 pen)
 • Vegan kaft: 21,8 x 18,5 , 170 gram
 • Kladblok:  14,8 x 21 cm, 130 gram (inlcusief 1 pen)

Rebecca:

Volgens mij is de Correctbook echt de toekomst van het notitieboek. Eindeloos te gebruiken en ziet er ook nog eens super hip uit! Mooie designs om uit te kiezen en leuk om te gebruiken. Ook mijn zoontje tekent er graag in en spelfouten zijn snel weer uitgewist.

Bekijk ook een van onze andere 10 solutions!

PuinHope_logo

Over ons

Geen rotzooi, maar PuinHope!

Bespaar kosten, beperk afval, draag bij aan duurzaamheid en zorg voor een mooiere en schonere aarde.

Volg ons