Selecteer een pagina

Boc'n'Roll

Een plattere broodtrommel vind je nergens.

The problem

Aluminiumfolie is praktisch, maar hoeveel van dit glimmende spul gebruik jij opnieuw? En dan bedoelen we niet om je collega’s te laten zien dat jij de prullenbak aan de andere kant van de afdeling haalt in één worp. Broodtrommels doen hun werk, maar zijn vaak te groot om in je tas te stoppen en op de terugweg dienen ze geen ander doel dan de waardevolle ruimte in je tas op te vullen.

The solution

Deze Boc’n’Roll wordt zeker jouw nieuwe favoriete product. Je kunt hier eenvoudig grote of kleinere hoeveelheden boterhammen, krentenbollen, pistoletjes, fruit of andere producten in verpakken. Als je bammetjes op zijn, vouw je hem eenvoudig superplat op en neemt hij nagenoeg geen ruimte in. Je zou hem zelfs in je achterzak kunnen stoppen als je je tas even niet in de buurt hebt. Is de pindakaas of honing uit je broodje gelekt? Geen probleem! Met een nat doekje is je Boc’n’Roll zo weer schoon. Is ‘ie echt heel vies? Dan gooi je hem in de wasmachine op 30 graden.

Good to know: Je wordt doorgelinkt naar een verkoper van Boc’n’Roll. PuinHope verdient hier niet aan. Wel krijgen we van de verkoper te horen hoeveel producten via deze knop verkocht zijn. Zo kunnen wij meten of wij ons einddoel van duizend verkochte producten in januari 2019 behalen!
  • Jaarlijkse besparing bij gebruik Boc’n’Roll 25% 25%
Met de Boc’n’Roll bespaar je ieder jaar weer meer geld door besparing van aluminiumfolie en broodzakjes. Na één jaar zijn je opbrengsten €9,- en na drie jaar is dat al €27,-

Handig!

  • De sluiting is van klittenband, welke eindeloos opnieuw sluit zonder zijn functie te verliezen. (Echt waar, wij hebben het voor je getest!)
  • Opengevouwen doet de Boc’n’Roll gelijk ook dienst als placemat. Zo is dat tafeltje in de trein ineens wel een hygiënisch oppervlak om je broodje op te leggen.
  • De Boc’n’Roll is verkrijgbaar is veel verschillende kleuren en motieven, dus er zit er zeker een tussen die bij jou past!

Afmetingen

  • Opgevouwen:  11x15 cm
  • Opengevouwen: 54x32 cm

Ilona:

Het handigste is dat je met de Boc’n’Roll ook gelijk een bord bij je hebt. Ideaal voor mensen zoals ik die vaak in de trein eten en morsen of kruimelen! Ik gebruik de mijne al zeker vijf jaar. Hij gaat regelmatig de wasmachine in, maar ziet er nog perfect uit.

Bekijk ook een van onze andere 10 solutions!

PuinHope_logo

Over ons

Geen rotzooi, maar PuinHope!

Bespaar kosten, beperk afval, draag bij aan duurzaamheid en zorg voor een mooiere en schonere aarde.

Volg ons