Selecteer een pagina

BambooBaby luiers

Een forse besparing op luiers voor jouw kindje.

The problem

Poep en plas vinden de meeste mensen over het algemeen erg vies. Laten we op z’n minst stellen dat het onhygiënisch is om er een dag met je billen in te zitten. Daarom zijn luiers de eerste jaren niet aan te slepen voor je kindje(s).

The solution

Nooit meer wachten op de aanbiedingen bij de supermarkt of drogist. Eén keer investeren en dan eenvoudig uitwassen en hergebruiken. Het bestaat! Wasbare luiers. En ook nog met ontzettend koddige printjes waar je moeder- (of vader- of meemoeder-) hart van smelt!

Good to know: Je wordt doorgelinkt naar de website van BambooBaby. PuinHope verdient hier niet aan. Wel krijgen we van de verkoper te horen hoeveel producten via deze knop verkocht zijn. Zo kunnen wij meten of wij ons einddoel van duizend verkochte producten in januari 2019 behalen!
  • Jaarlijkse besparing bij gebruik van BambooBaby luiers 57% 57%
De besparingen voor dit product zijn overweldigend. Op basis van de aanschaf van 9 luiers en 15 inleglappen bespaar je na één jaar al €411,- euro en na 3 jaar loopt dit zelfs op tot een besparing van €1863,-

Handig!

  • De binnenzijde van deze wasbare luier is gemaakt van fleece met een hoog draagcomfort voor je baby.
  • De speciale samenstelling van deze stof zorgt ervoor dat de billetjes droog blijven om luieruitslag tegen te gaan.
  • De ontlasting kan gemakkelijk uit de luier verwijderd worden omdat het niet hecht. De buitenzijde van de luier is gemaakt van een met PUL gelamineerd polyester. Hierdoor gaan ze jaren lang mee en blijven soepel.

Afmetingen

  • De luiers zijn meegroeiluiers; ze zijn met drukkers op de juiste maat in te stellen. Hierdoor kun je ze lekker lang gebruiken en hoef je niet steeds nieuwe maten aan te schaffen. Een wasbare luier van geboorte tot zindelijkheid.

Rebecca:

Ik kocht de BambooBaby luierbroekjes in eerste instantie om geld te besparen. Maar ook de luieruitslag van mijn zoontje is helemaal verdwenen. Daarbij leek het mij vies om de inlegdoekjes elke keer te moeten wassen, maar het ging na de eerste twee keer eigenlijk al vanzelf. De doekjes en ook de luier zelf absorberen veel en komen weer brandschoon uit de was.

Bekijk ook een van onze andere 10 solutions!

PuinHope_logo

Over ons

Geen rotzooi, maar PuinHope!

Bespaar kosten, beperk afval, draag bij aan duurzaamheid en zorg voor een mooiere en schonere aarde.

Volg ons