Selecteer een pagina

Bag-again

Twee ons groenten en twee keer fruit; met de Bag-Again gaan de plastic zakjes eruit!

The problem

Al die appels, bananen en kiwi’s moeten natuurlijk eerst vanuit de winkel mee naar huis worden genomen. Tot nu toe gebruiken de meeste mensen hiervoor de aanwezige papieren- of nog erger plastic zakjes! Thuis alles ‘hup’ in de fruitschaal en de groentela. De papieren- en plastic zakjes verdwijnen vervolgens ‘hup’ in de prullenbak, en daarmee ‘hup’ op de alsmaar groeiende afvalberg.

The solution

“Bag-again”, what’s in a name? Deze ruime groente-en fruitnetjes zijn stevig, eindeloos herbruikbaar, licht van gewicht, klein opvouwbaar en ze zien er ook nog eens leuk uit! Door de netstructuur kunnen jij en de kassamedewerker de inhoud goed zien, waardoor het juiste product afwegen ook prima gaat.

Good to know: Je wordt doorgelinkt naar de verkoper van Bag-again. PuinHope verdient hier niet aan. Wel krijgen we van de verkoper te horen hoeveel producten via deze knop verkocht zijn. Zo kunnen wij meten of wij ons einddoel van duizend verkochte producten in januari 2019 behalen!
  • Jaarlijkse karma punten bij gebruik Bag-again ter vervanging van plastic zakjes 100% 100%
Met een investering van slechts 3 euro besparen we onszelf, onze planeet en natuur een enorme berg plastic. Karma punten voor jou dus!

Handig!

  • Na kilo’s en kilo’s vitamines en mineralen verslepen, is je netje misschien wat muffig gaan ruiken. Maar niet getreurd; deze netjes kun je namelijk op 30 graden wassen.
  • Ze zijn in het kleinste zakje van je tas te frommelen, dus je hebt ze altijd bij je!
  • De groente-/fruitnetjes zijn gemaakt van biologisch GTOS-gecertificeerd katoen geweven in een prachtige, sterke netkwaliteit. Dat betekent dat er controle is op het productieproces, de arbeidsomstandigheden en sociale aspecten in de fabriek waar ze gemaakt worden. Er worden er geen pesticiden gebruikt bij de productie. Ook compenseert Bag-again de CO2 uitstoot van het vervoer naar Nederland.

Afmetingen

  • Maat S: afmetingen 17x25cm, gewicht 20 gram
  • Maat L: afmetingen 38×30 cm, gewicht 40 gram

Fleur:

Het voelt gewoon goed om met de Bag-again bij de groenten te staan terwijl ze naast je plastic zakjes van zo’n rol af te staan trekken. Groenten, fruit en ook brood ziet er stiekem altijd een stuk lekkerder als ze uit dit netje komen in plaats van uit een plastic verpakking.

Bekijk ook een van onze andere 10 solutions!

PuinHope_logo

Over ons

Geen rotzooi, maar PuinHope!

Bespaar kosten, beperk afval, draag bij aan duurzaamheid en zorg voor een mooiere en schonere aarde.

Volg ons