Selecteer een pagina

10 meest gestelde vragen

Lees hieronder de antwoorden op de 10 meest gestelde vragen. Of neem zelf contact met ons op!
Vraag 1: Waarom word ik doorgestuurd naar een andere website om een product te kopen?
PuinHope is (nog) geen webshop. Wij bieden enkel een podium aan deze mooie, kostenbesparende en duurzamere producten.
Vraag 2: Hoe zijn jullie tot deze 10 solutions gekomen?
We hadden zelf al een aantal producten in gebruik. Verder hebben rondgekeken welke andere producten binnen de categorie ‘wegwerpartikel’ vallen, maar waarvoor een heel mooi duurzaam alternatief beschikbaar is. Ook is het erg belangrijk dat jij op deze producten geld bespaart. Deze producten hebben we uitvoerig getest en daaruit zijn deze 10 solutions gekomen.
Vraag 3: Hoe berekenen jullie de kostenbesparing?
We vergelijken de aanschafprijs van een PuinHope product met de herhaaldelijke kosten van het niet-duurzame alternatief. We maken redelijke aannames voor gemiddeld gebruik om deze berekening te maken. Neem bijvoorbeeld de Organicup: we gaan bij het niet-duurzame alternatief uit van 1,5 pakje tampons in een gemiddelde prijsklasse wat neerkomt op 3 euro per menstruatie. Dat komt neer op €36,- per jaar en €108,- per 3 jaar. Een OrganiCup gaat jaren mee en kost slechts €25,-. Voilá; de kostenbesparing is duidelijk. Wil je meer informatie over de kostenbesparing van andere producten? Neem dan contact met ons op!
Vraag 4: Door wie wordt Puinhope gefinancierd?
PuinHope is een eigen initiatief van vijf enthousiastelingen die vrijwillig hun tijd investeren. Wij zijn ervan overtuigd dat je met een klein begin iets groots in gang kunt zetten. In eerste instantie dragen wij van PuinHope zelf de kosten van webhosting en domeinregistratie en door de kosten laag te houden en te verwijzen naar duurzame initiatieven hoeven we geen voorraad in te kopen. Het gaat er PuinHope niet om een markt te veroveren, enkel om deze te verbeteren.
Vraag 5: Komen er in de toekomst meer solutions bij?
We zijn begonnen met een focus op deze 10 solutions. Mogelijk wijzigen de producten in de toekomst of besluiten we om meer producten toe te voegen. Ons doel voor jou is vooral om geld besparen en een stukje duurzamer leven heel gemakkelijk te maken in de vorm van (op dit moment) 10 solutions.
Vraag 6: Bij wie kan ik terecht met vragen over mijn bestelling?
Voor vragen over je bestelling kun je contact opnemen met de verkoper van het product. Na iedere bestelling krijg je een bestelbevestiging in jouw inbox waarin alle relevante informatie over je bestelling staat.
Vraag 7: Kan ik meerdere producten tegelijk bestellen?
Meerdere producten tegelijk bestellen is zeker een goed idee. Onze producten worden op dit moment verkocht door verschillende externe webshops waardoor je meerdere bestellingen moet doen.
Vraag 8: Kan ik mij bij PuinHope aansluiten?
Hulp binnen ons project is zeker welkom. Wil je zelf een actieve bijdrage leveren? Dan stellen we dat enorm op prijs, neem daarvoor even contact met ons op via de mail of geef ons een belletje. Wil je jouw product door PuinHope in het zonnetje laten zetten? Ook daar zijn mogelijkheden voor. Is jouw product afval- en kostenbesparend? Dan komt jouw product in aanmerking. 
Vraag 9: Wat is jullie favoriete solution?

Tamara: Correctbook – Hij is super handig en ik hoor vaak dat mensen het een leuk boekje vinden; zo inspireer ik ook anderen.

Fleur: OrganiCup – Het is handig om één zo’n ding te hebben in plaats van al die zwevende tampons in je tas. En het is ook écht een fikse kostenbesparing.

Ilona: Correctbook – Het voelt zo goed om je to-do’s letterlijk uit te kunnen wissen.

Matthijs: Stojo – Hij drinkt gewoon echt lekker en werkt stiekem ook als stressbal; het in en uitklappen is rustgevend en een klein beetje verslavend.

Rebecca: Boc’n’Roll – Sinds ik ‘m heb gebruik ik geen boterhamzakjes en aluminiumfolie meer. En hij ziet er gewoon zo leuk uit!

Vraag 10: Ik heb een goed idee voor PuinHope. Bij wie kan ik terecht?

Super leuk! We horen graag van je. Je kunt een mail sturen naar info@puinhope.nl of het contactformulier onderaan deze pagina invullen.

Heb je een andere vraag?

Of wil je meer weten over PuinHope’s 10 solutions? Heb jij feedback of ideeën? We horen heel graag van je en zullen zo snel mogelijk reageren.

PuinHope_logo

Over ons

Geen rotzooi, maar PuinHope!

Bespaar kosten, beperk afval, draag bij aan duurzaamheid en zorg voor een mooiere en schonere aarde.

Volg ons